•   Televízió Online -TV Csatornák -Macedónia -Алфа ТВ 

TV csatorna: Алфа ТВ
Алфа ТВ online - tv élő adás

Közvetítés a hivatalos honlapról
Ez a TV-csatorna engedélyezett és sugározzák a csatorna hivatalos honlapján, Kattintson a lejátszó
Алфа ТВ
Ország:  Macedónia
Kategória: Általános
3.5 az 5
2 szavazat
Алфа ТВ - leírás, értékelés, értékelés

Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на сателит во цела Европа, Северна Африка

Алфа ТВ online - tv élő adás

Канал 5 Телевизија  Macedónia / Helyi Televízió
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 az 5
2 szavazat
Здрава Телевизија  Macedónia / Általános
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 az 5
5 szavazat
ТВ Канал 21  Macedónia / Általános
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 az 5
1 szavazat
Телевизија Орбис  Macedónia / Hírek
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 az 5
2 szavazat
Телевизија 24  Macedónia / Hírek
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 az 5
22 szavazat
Телевизија Бела  Macedónia / Általános
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 az 5
3 szavazat



TV AZ ORSZÁGOKBÓL