•   Televízió Online -TV Csatornák -Macedónia -Телевизија 24 

TV csatorna: Телевизија 24
Телевизија 24 online - tv élő adás

Közvetítés a hivatalos honlapról
Ez a TV-csatorna engedélyezett és sugározzák a csatorna hivatalos honlapján, Kattintson a lejátszó
Телевизија 24
Ország:  Macedónia
Kategória: Hírek
3.0 az 5
22 szavazat
A csatorna legújabb videói
Макрон: Мислам дека имаме прифатливо решение и за Македонија и за Бугарија
2:45
24 анализа: Како ќе изгледаат сметките за струја од први јули?
3:25
Тупанчевски: Се уште има можност да се изгласаат измените во законот за работни односи
1:02
Собранието расправа по интерпелацијата за Талат Џафери
1:52

Töltsön többet
Телевизија 24 - leírás, értékelés, értékelés

Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот.
При пласирањето на информацијата се водиме од највисоките етички и новинарски стандарди.
Истовремено, нудејќи им на гледачите различен спектар на аналитички гледишта за општествените збиднувања, низ дебати и соочувања на ставовите.
Телевизија 24 (поранешна 24 Вести) — телевизиски канал од Скопје, Македонија. Телевизијата е специјализирана за вести, на која се емитуваат на секој час . Телевизијата е по урнек на големите светски канали каде се емитуваат 24 часа вести, а дел од програмата е од форматот на обработена посветена на документарните емисии. Телевизискиот канал во Македонија е достапен преку кабелските оператори и останатите платформи, а и на сателит.[
Телевизијата во континуираните мерења од релевантните органи бележи најголема доверба кај гледачите, а телевизијата го доби и признанието „СТУБРЕНД“ бидејќи е медиум преку кој студентите најмногу се информираат. Мотото на Телевизија 24 е „Информација сега“, a во исто време инсистираме информацијата да биде точна, проверена и потврдена од сите страни. Ние не шпекулираме, новинарите немаат свое толкување за вестите, ниту завземаме страна. Токму поради овие стандари, амбасадорите од демократските земји, Агенцијата за медиуми и други институции оценија дека 24 Вести е телевизија со најизбалансирано известување.

Телевизија 24 online - tv élő adás

Телма Телевизија  Macedónia / Általános
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 az 5
1 szavazat
Канал 8 ТВ  Macedónia / Általános
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 az 5
2 szavazat
Телевизија Сонце  Macedónia / Szórakozás
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 az 5
4 szavazat
Канал 5 Телевизија  Macedónia / Helyi Televízió
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 az 5
2 szavazat
Македонска Телевизија 1  Macedónia / Általános
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 az 5
12 szavazat
Телевизија Бела  Macedónia / Általános
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 az 5
3 szavazatTV AZ ORSZÁGOKBÓL