•   Televízió Online -TV Csatornák -Koszovó 

Koszovó

Arta TV  Koszovó / Általános
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 80
3.7 az 5
4 szavazat
Klan Kosova  Koszovó / Általános
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 60
3.2 az 5
7 szavazat
Rrokum TV  Koszovó / Általános
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 az 5
5 szavazat
RTK  Koszovó / Általános
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
3.8 az 5
8 szavazat
RTSH  Koszovó / Általános
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 80
4 az 5
4 szavazat
RTV Mir  Koszovó / Általános
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 60
3 az 5
1 szavazat
Tribuna Channel  Koszovó / Életmód
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.5 az 5
4 szavazat
TV Besa  Koszovó / Általános
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 az 5
1 szavazat
TV Most  Koszovó / Helyi Televízió
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 az 5
2 szavazat
TV Opinion  Koszovó / Általános
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 az 5
1 szavazat
TV AZ ORSZÁGOKBÓL